Himmlen öppnade sig

I natt vräkte regnet ner å de fortsatte komma ända fram till middagstid.
Halv tolv kom Olle instapplandes i huset. Han hade åkt rullskidor i 2 km å va ganska blöt redan:) Vi drog ut på en tur å de va ganska likt vattenskidor...men vi klarade oss undan vattenplaning:) Jag nöjde mig med 1.15 men Olle den hårdingen fortsatte i 1.15 till innan han gav upp på sina 4:or :)

Nu firar jag helgens ankomst me en snus å en folköl, fint de:)


fortsättningen

och blev inte alls på nåt mer bushumör. Han satte sig i ett hörn och ville vara i fred:) Lite senare for vi ut å kika efter nån älg. Vid en saltsten stog de en fjoling som vi for å spåra sen. De va så mkt spår å lukter där så vi gick i vind istället och Urax visade tydligt att han hade älgdoft i näsan.

I dag ringde Olle å undra om ja skulle me på stavgångsintervaller i slalombacken. Vi va ute i 2 timmar och körde 4 x 10 minuters intervaller, 4 gånger upp på lifttoppen. Kom upp i en puls på 197, 4 slag under mitt max.
I morrn bli de nog en lugn 2-timmarstur på rullskidorna

Intervaller med Olle

I går va vi på middag i Dikanäs hos farbror Mårten å hans fru. Vi åt en himla go lasagne. Hundarna busade och härjade. Måten har 3 hundar å den yngsta är 5 månader. Urax hade fullt upp. När Urax försökte sätta på drevern Malte blev de krig. Urax fick sig en omgång och blev

Stakpass till Stekenjokk

I kväll blev de ett stakpass på skidorna upp till Stekenjokk, 21 km och 1.25h. Ganska tufft pass med rätt många backar och den längsta kommer efter ca 14 km och är 1.4 km lång. Det tog ungefär 10 minuter till toppen. Riktigt brant första hälften minst och sen lite slakmota för att senare bli lite brantare innan man är uppe:)

Åker ner till Vålådalen nästa torsdag eller fredag.

Renslakten

Snor och alla andra kan läsa om min "renslakt" på en annan blogg, orka inte skriva de en gång till:)

http://www.jamtenurax.blogg.se

RSS 2.0